Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за турбо на 1.9 ЖТД 110 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вижда се дизелджиите във форума колко разбират от дизели,излагате се'[/QUOTE]

Колега постнах тази тема точно за тези въпроси на които никой от компетентните във форума не е дал точен отговор на това-смяна на турбина с друга(друг модел с друго управление и по-качествена в случая)Всички мнения са че се преправят-стават-много е сложно и т.н.http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=296
    ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
      Добре колега, чувал съм, че трябва периодично да се почистват лопатките на турбините с променливата геометрия, но ориентировъчко колко е горе-долу този период?
      Няма как да се каже на какъв интервал се чисти. Обикновено има симптоми, по които става ясно, че е запекла
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ако на колата и се дава газ редовно,няма да има често нужда от раздвижване на геометрията[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Колега постнах тази тема точно за тези въпроси на които никой от компетентните във форума не е дал точен отговор на това-смяна на турбина с друга(друг модел с друго управление и по-качествена в случая)Всички мнения са че се преправят-стават-много е сложно и т.н.http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=296[/QUOTE]

Никога не съм ти казвал,че не става,или е много сложно.Казах ти,че ако дойдеш в сервиза при нас ще ти я направиме

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:40 ----------

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
        Вижда се дизелджиите във форума колко разбират от дизели,излагате се'
        Колега постнах тази тема точно за тези въпроси на които никой от компетентните във форума не е дал точен отговор на това-смяна на турбина с друга(друг модел с друго управление и по-качествена в случая)Всички мнения са че се преправят-стават-много е сложно и т.н.http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=296
        Никога не съм ти казвал,че не става,или е много сложно.Казах ти,че ако дойдеш в сервиза при нас ще ти я направиме
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Никога не съм ти казвал,че не става,или е много сложно.Казах ти,че ако дойдеш в сервиза при нас ще ти я направиме[/QUOTE]

Колега бъркаш ме с някой друг.Аз говорих по принцип от прочетеното по темата.Не засягам никой от форума,даже много неща научавам от вас.Просто ми се наложи смяна на турбината и всичко което прочетох като информация беше повърхностно без точен отговор-какво,как и т.н.С теб не съм се консултирал.Поздрави
          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение

Колега бъркаш ме с някой друг.Аз говорих по принцип от прочетеното по темата.Не засягам никой от форума,даже много неща научавам от вас.Просто ми се наложи смяна на турбината и всичко което прочетох като информация беше повърхностно без точен отговор-какво,как и т.н.С теб не съм се консултирал.Поздрави[/QUOTE]

Сори грешката е моя

П.С.Баси как се объркаха тея постове
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X